Si estás interesado en PUBLICAR UN CONCURSO haz click aquí¿ Quieres que TE ENVIEMOS al E-MAIL las ACTUALIZACIONES de la sección de CONCURSOS ?.

APÚNTATE AQUÍ AL BOLETÍNETIQUETAS:

CONCURSOS

Concursos Monólogos

Concursos Monólogos Julio de 2015

Concursos Julio del 2015

Concursos Cataluña

Últimos 50 concursos incluidos en la bases de datos
1ER CONCURS DE MONÒLEGS DE TORDERA

Comunidad: Cataluña
Provincia: Barcelona
Disciplina: Monólogos
Fecha de Entrega (Plazo Final de Admisión o Fecha de celebración): 29/07/2015
Nº de Visitas: 1192

Descripción

Requisits per participar:

1.- Podran participar en el 1er concurs de monòlegs les persones majors d’edat. No hi ha número màxim de monologuistes inscrits. Al punt 7 es descriu com es realitza la tria dels participants definitius.

2.- El período per a fer les inscripcions és del 29 de juny al de juliol de 2015 a través de l’adreça electrónica info@sonti.es

3.- Els participants han de presentar, en el momento de fer la inscripció i per escrit, un monòleg, d’una durada máxima de 15 minuts. També han de presentar un vídeo entre 2 i 5 minuts amb part del contingut del monòleg. Aquest vídeo es pot fer arribar en format físic (CD, DVD, USB…) o per internet. Amb l’única condició que pugui ser reproduït des d’un PC. Aquest video és completament confidencial i no es publicarà no es farà servir per cap altra finalitat per part de Sonti Group.

4.- Els monòlegs no han de contenir violencia verbal punyent de tipus sexista, racial, xenòfob o contra qualsevol altra raó social o col.lectiu. S’admenten llicències humorístiques, sempre que no afectin a la integritat de les persones.

5.- Si es detecta contingut descrit al punt 4 en els monòlegs presentats pels participants, Sonti Group demanarà a l’autor que realitzi canvis per a la normalització del contingut abans el dia de l’actuació. Si el contingut no fos normalitzat, amb anterioritat al dia de l’actuació, segons les bases d’aquest concurs, Sonti Group podrá desqualificar al participant.

6.- El número màxim de monologuistes participants seleccionats será de 6 participants, el qual será seleccionat mitjançant el públic que assistirà a cada una de les actuacions en diferents espais de la població de Tordera.

Organització del concurs:

7.- El concurs consisteix en actuacions en diferents espais col.laboradors de la población de Tordera, i la gran final será el 29 d’agost de 2015, espai encara per definir. L’horari d’inici de l’actuació será a les 22:00 hores.

8.- L’ordre d’actuació dels monologuistes participants será establert per sorteig. Aquest sorteig es realitzarà davant dels participants, una hora abans de l’inici de cada actuació de monòlegs.

9.- El 1er concurs de Monòlegs de Tordera es divideix en dues seccions jurat i volt del públic. EL públic realitzarà una votació mitjançant urna, a cada una de les actuacions que es farà en els diferents espais de Tordera. El jurat seleccionat decidirá els guanyadors del primer premi.

10.- Cap participant podrá acumular dos premis. En el cas que això succeeixi se li atorgaria el de major quantia económica, i l’alre premi será atorgat al següent participant millor valorat pel jurat o votat pel públic.

11.- El sistema de votació i recompte será el més adient depenent de les possibilitats tècniques i de seguretat del vot.

Premi del concurs:

12.- El 1er concurs de monòlegs amateurs de Tordera de l’any 2015 consta de 3 premis:

- El monologuista guanyador del premi del públic obté un premi de 250 euros

- El monologuista guanyador del primer premi del jurat obté un premi de 350 euros

Altres:

13.- Sonti Group es reserva el dret d’enregistrar les actuacions, o delegat a tercers la capacitat de fer-ho, ifer servir les imatges en vídeos, mitjans de comunicación o altres publicacions que cregui convenient. A més Sonti Group pot realizar amb mitjans de comunicación local la captura o enregistrament d’imatges, per composar les seves corresponents noticies.

14.- El/la monologuista, guanyador/a del premi del jurat i del premi del públic no podrán participar la següent edició del concurs de monòlegs, passant a formar part del jurat per la següent edició.

15.- L’organització es reserva el dret a modificar part de les bases del 1er Concurs de Monólegs de Tordera 2015, amb la finalitat de solucionar els conflictes o incidències que puguin sorgir i/o no estiguin recollides en aquestes bases.

16.- La participación en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Sonti Group
Telèfon 931 154 718 – 663 586 223
@: info@sonti.es - www.sonti.esNOTICIAS


- El X CONCURSO DE PINTURA RÁPIDA "CIUDAD DE OSUNA" se aplaza al Sábado, 24 de octubre [+ Ver]

- La artista iraní SHIRIN SALEHI gana la segunda edición del PREMIO LA PALABRA PINTADA, convocado por la FUNDACIÓN ANKARIA [+ Ver]

- Se anula la convocatoria del I PREMIO DE PINTURA AL AIRE LIBRE FAIRWAY [+ Ver]

- MAXAM y la AEPE firman el Convenio de Colaboración para el 82 Salón de Otoño [+ Ver]

- PhotoUrbe: Exposición de fotografía en Barcelona [+ Ver]

- Resultado del XIII CERTAMEN DE PINTURA RÁPIDA AL AIRE LIBRE "ALCALÁ, PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD" [+ Ver]

- Bence Máté, ganador del premio MontPhoto 2015 con “Night Star” [+ Ver]

- Resultado del I Concurso Fotografico midiscovirtual.es [+ Ver]

- Suspendido el Concurso de diseño de cartel "Asian Weekend" [+ Ver]

- Vencedora I Premio Escultura Solidara y dos menciones de honor-Fundación Cursol [+ Ver]

- Premios del IX Concurso de Pintura Rápida “Luis Fernández Vergara-Ciutat de Viladecans” [+ Ver]

- Ganadores del IV concurso de fotografía ENFOCA LA SALUD MENTAL [+ Ver]