Si estás interesado en PUBLICAR UN CONCURSO haz click aquí¿ Quieres que TE ENVIEMOS al E-MAIL las ACTUALIZACIONES de la sección de CONCURSOS ?.

APÚNTATE AQUÍ AL BOLETÍNETIQUETAS:

CONCURSOS

Concursos Fotografía

Concursos Fotografía Septiembre de 2015

Concursos Septiembre del 2015

Concursos Cataluña

Últimos 50 concursos incluidos en la bases de datos
PREMI DE FOTOGRAFIA PROCOPI LLUCIÀ 2015

Comunidad: Cataluña
Provincia: Barcelona
Disciplina: Fotografía
Fecha de Entrega (Plazo Final de Admisión o Fecha de celebración): 30/09/2015
Nº de Visitas: 1759

Descripción

L’Ajuntament d’Igualada amb el suport de l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada, convoquen el Premi de Fotografia Procopi Llucià, amb l’objectiu de preservar i posar en valor aspectes del patrimoni de la ciutat. La temàtica de les fotografies es fixarà cada any i estarà relacionada amb motius i aspectes de la ciutat d’Igualada. L’obra guanyadora i la seva ampliació, serà editada en un llibre fotogràfic, recull de la totalitat de les imatges proposades pel guanyador.

El caràcter de les imatges serà documental i es valoraran especialment aquelles fotografies espontànies i originals, sense un retoc excessiu.

1a. El tema per a l’edició 2015 serà: Igualada de nit.

2a. S’ha de presentar una col·lecció de 4 fotografies, amb la unitat temàtica determinada en el punt primer, en blanc i negre o color, inèdites a Igualada. La tècnica i el procediment són lliures. La mida de la imatge fotogràfica és lliure, però es recomana muntar-la a 30x40 cm, i sense cap
aplic per penjar.

3a. En el dors de les fotografies s'escriurà el lema de la col·lecció i el títol de cada imatge. Per preservar l’anonimat, en un sobre tancat hi constarà en l’interior el lema, el nom de l’autor, l’adreça, el telèfon, correu electrònic, una fotocòpia del DNI, el núm. de soci de la Federació Catalana de Fotografia, si escau i els títols de cada imatge. A l’exterior del sobre únicament constarà el lema de la col·lecció.

El guanyador haurà d’acreditar d’estar en possessió dels drets d’imatge de les seves obres.

4a. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dia 30 de setembre de 2015.

Els treballs s’hauran de lliurar a l'Institut Municipal de Cultura (Pl. de Sant Miquel, 12, 2n, 08700 Igualada) per correu certificat o personalment, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. També es poden lliurar a l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada, a l'apartat núm. 76, 08700 d’Igualada. A l’embolcall exterior s'haurà d'indicar “Concurs de Fotografia Procopi Llucià”.

5a. El Jurat valorarà el conjunt de les 4 obres de cadascuna de les col·leccions, i atorgarà el premi Procopi Llucià consistent en el Guardó "Ciutat d’Igualada", una dotació de 1.350 € en concepte de drets d’autor i l’edició del llibre “Igualada visual”.

El guanyador haurà de recollir personalment el premi. En el cas que per raons de força major no pugui assistir a l’acte de lliurament del premi, haurà de nomenar un representant legal.

6a. El Jurat estarà format per 3 membres del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia. A més, en formarà part el regidor de Promoció Cultural i un tècnic designat per l’Institut Municipal de Cultura. El veredicte es donarà a conèixer el dia de la entrega de premis pel que el veredicte es farà a porta tancada. Es delegarà a un membre de la FCF per que vetlli pel bon curs del veredicte. El veredicte del Jurat serà inapel·lable. Qualsevol qüestió no prevista a les bases serà resolta pel Jurat.

7a. S’establirà un termini de dos mesos després de la proclamació del premi, perquè el guanyador presenti un CD recull d’un mínim de 30 imatges amb la mateixa unitat temàtica de l’obra guardonada, amb una diversitat mínima de 10 entorns. El format de les imatges serà en JPG i la mida de 18x24 a una resolució mínima de 250 píxels per polzada, per tal de ser editades, si s'escau, en un llibre monogràfic de la col·lecció “Igualada visual” que podrà agrupar diferents edicions amb el subtítol corresponen a cada edició i fent constar el/s nom/s del/s autor/s, i de la qual s'editaran com a mínim cent exemplars. Es citarà el nom/s del/s autor/s de les respectives imatges.

L’obra guanyadora, formada per les 4 fotografies presentades al concurs i les 30 imatges que formaran part de la col·lecció “Igualada visual” -lliurades posteriorment per l’autor premiat- , restaran dipositades al Museu de la Pell, passant a formar part del patrimoni inventariable de l’Ajuntament d’Igualada, el qual en podrà fer-ne ús i difusió no comercial, esmentant sempre el nom de l'autor.

8a. Del 20 de novembre al 13 de desembre de 2015 s’exposarà una selecció de les millors col·leccions presentades a la Sala Municipal d’Exposicions. Durant el 2016 el guanyador serà convidat a exposar una selecció de la seva obra a la Sala Municipal d’Exposicions.

9a. La lectura del veredicte i el lliurament de premis tindran lloc el diumenge 22 de novembre de 2015 en el transcurs de l’acte de lliurament dels Premis Ciutat d’Igualada.

10a. A partir del mes de gener de 2016 es retornaran les obres no premiades, en un termini màxim de 45 dies. S’adjuntarà a la tramesa del retorn de les obres una còpia de l’acta del jurat.

11a. L'Ajuntament d'Igualada i l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada, tindran cura de la conservació i vigilància de les obres, però no es fa responsable de les possibles pèrdues o desperfectes que puguin produir-se durant el transport o exhibició, tot i que es posarà la màxima cura en la seva manipulació i control.

12a. El fet de participar en aquest concurs suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases. Qualsevol qüestió no prevista serà resolta pels organitzadors.

13a. La mantenidora del premi és Carmel·la Planell Lluís, historiadora, vocal de documentació i cultura de l’AFI. Per a qualsevol qüestió sobre les bases podeu demanar informació a l’Institut Municipal de Cultura, per mitjà del correu electrònic imc@aj-igualada.net, o per tel. 93 803 19 50, i a la pàgina web www.igualada.cat

14a. Aquest certamen és reconegut per la Federació Catalana de Fotografia amb el número 2015-48 i puntua per l’obtenció de les distincions d’AFCF, EFCF i MFCF.

Más información y bases para descargar en: www.igualada.catNOTICIAS


- El X CONCURSO DE PINTURA RÁPIDA "CIUDAD DE OSUNA" se aplaza al Sábado, 24 de octubre [+ Ver]

- La artista iraní SHIRIN SALEHI gana la segunda edición del PREMIO LA PALABRA PINTADA, convocado por la FUNDACIÓN ANKARIA [+ Ver]

- Se anula la convocatoria del I PREMIO DE PINTURA AL AIRE LIBRE FAIRWAY [+ Ver]

- MAXAM y la AEPE firman el Convenio de Colaboración para el 82 Salón de Otoño [+ Ver]

- PhotoUrbe: Exposición de fotografía en Barcelona [+ Ver]

- Resultado del XIII CERTAMEN DE PINTURA RÁPIDA AL AIRE LIBRE "ALCALÁ, PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD" [+ Ver]

- Bence Máté, ganador del premio MontPhoto 2015 con “Night Star” [+ Ver]

- Resultado del I Concurso Fotografico midiscovirtual.es [+ Ver]

- Suspendido el Concurso de diseño de cartel "Asian Weekend" [+ Ver]

- Vencedora I Premio Escultura Solidara y dos menciones de honor-Fundación Cursol [+ Ver]

- Premios del IX Concurso de Pintura Rápida “Luis Fernández Vergara-Ciutat de Viladecans” [+ Ver]

- Ganadores del IV concurso de fotografía ENFOCA LA SALUD MENTAL [+ Ver]