Si estás interesado en PUBLICAR UN CONCURSO haz click aquí¿ Quieres que TE ENVIEMOS al E-MAIL las ACTUALIZACIONES de la sección de CONCURSOS ?.

APÚNTATE AQUÍ AL BOLETÍNETIQUETAS:

CONCURSOS

Concursos Fotografía

Concursos Fotografía Diciembre de 2014

Concursos Diciembre del 2014

Concursos Cataluña

Últimos 50 concursos incluidos en la bases de datos
17ns. PREMIS CLIC! DE FOTOGRAFIA VILA DE MOLINS DE REI

Comunidad: Cataluña
Provincia: Barcelona
Disciplina: Fotografía
Fecha de Entrega (Plazo Final de Admisión o Fecha de celebración): 12/12/2014
Nº de Visitas: 1941

Descripción

Per 17è any consecutiu, l’Ajuntament de Molins de Rei i el Centre Excursionista Molins de Rei (CEM) convoquen els Premis Clic! de Fotografia Vila de Molins de Rei, un certamen que compta amb una alta participació de fotògrafs d’arreu de l’Estat. El concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia.

En aquesta edició, coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la Colla de Diables de l’Agrupació Folklòrica de Molins de Rei, incorporem una nova categoria i, per tant, un nou premi a la millor fotografia que reflecteixi els 25 anys d’història del la Colla de Diables de l’Agrupa.

Temes:

— Molins de Rei
— 25è aniversari de la Colla de Diables de Molins de Rei “L’Agrupa”
— Lliure
— Esports de muntanya i d’aventura

Obres: Es podran presentar un màxim de 3 fotografies per tema, en color o blanc i negre, i amb qualsevol tècnica fotogràfica. No s’acceptaran fotografies que hagin estat presentades en edicions anteriors als Clic! de Fotografia Vila de Molins de Rei.

Format: La mida de les fotografies presentades és lliure, però cada una d’elles ha d’anar muntada sobre un suport rígid, sense emmarcar, de 30 x 40 cm, i un gruix màxim de 6 mm.

Presentació: Al dors de les fotografies hi ha de constar el tema, el títol de l’obra i el nom, els cognoms, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic de l’autor/a. En cas de ser membre de la Federació Catalana de Fotografia (FCF), hi ha de constar també el número de soci.

Lliurament:

El termini de lliurament de les obres finalitzarà el divendres 12 de desembre de 2014, a les 15 h, i s’hauran d’entregar a:

Ajuntament de Molins de Rei / Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)
Pl. de Catalunya, 1 / 08750-Molins de Rei

Jurat:

El Jurat estarà integrat per quatre persones, tres de les quals seran experts en fotografia i una entesa en la matèria especial de l’edició. Els experts seran proposats un per la Federació Catalana de Fotografia, un a proposta del CEM i un a proposta de l’Ajuntament de Molins de Rei, i estarà reconegut per la Federació Catalana de Fotografia. L’acte de veredicte es durà a terme al local del CEM durant el mes de desembre. La data concreta es farà pública més endavant a través del web municipal www.molinsderei.cat

Premis:

Per a cada una de les modalitats Molins de Rei i Esports de muntanya i d’aventura hi ha un 1r premi de 550 euros i un accèssit de 230 euros. Per a la modalitat 25è aniversari de la Colla de Diables de Molins de Rei “L’Agrupa”, un 1r premi de 500 euros i un accèssit de 230 euros. Per a la modalitat Lliure, un 1r premi de 400 euros. Només es podrà rebre un premi per autor. En cas que el mateix autor hagi estat proposat pel Jurat com a mereixedor de més d’un premi, a criteri del mateix Jurat se li concedirà el de més importància i no optarà a cap altra categoria de premi en aquesta edició.

El concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia i puntua per obtenir les distincions d’Artista, Mestre i Excel·lència.

Si s’escau, el Jurat podrà declarar els premis deserts.

Lliurament de premis:

Els premis es lliuraran el dia de la inauguració de l’exposició de les obres guanyadores i de les seleccionades pel Jurat, en el marc dels actes de la 164a Fira de la Candelera.

Exposició:

De les obres presentades, el Jurat en seleccionarà un total de 60 per a ser exposades, incloses les guanyadores. Entre les obres seleccionades haurà d’haver un mínim de 10 de cadascuna de les categories.

La mostra amb aquestes fotografies es podrà veure durant la celebració de la 164a Fira de la Candelera (primer cap de setmana de febrer de 2015) a la sala d’exposicions del Centre Excursionista Molins de Rei (c. Major, 109).

Devolució de les obres:

Els autors de les fotografies podran recuperar-les 15 dies després que finalitzi l’exposició. En cas de no ser recollides en el termini de 60 dies, s’entén que l’autor renuncia a la propietat del suport. Els organitzadors es reserven els drets de conservar-les en el seu arxiu d’imatges. Per a recuperar-les cal adreçar-se al CEM (c/ Major, 109, telèfon 93 668 79 01).

NOTES:

Les fotografies premiades passaran a ser propietat dels organitzadors, els quals tindran els drets totals per a reproduir-les, tot fent-hi constar el nom de l’autor/a.

L’Organització no es fa responsable de qualsevol conflicte de publicació o d’utilització de l’obra.

Les fotografies que no s’ajustin a les bases seran desqualificades.

La participació en aquest concurs suposa acceptar íntegrament aquestes bases.

Qualsevol cas no previst, serà resolt pels organitzadors.

Els concursants només podran obtenir un premi.

Una mateixa fotografia no pot presentar-se en més d’una modalitat.

Puedes descargar las bases http://www.molinsderei.cat/recursos-compartits/arxius/2014-alcaldia/17ns-premis-clic-2014/17ns%20Premis%20CLIC.pdf/at_download/file

Más información: www.molinsderei.catNOTICIAS


- El X CONCURSO DE PINTURA RÁPIDA "CIUDAD DE OSUNA" se aplaza al Sábado, 24 de octubre [+ Ver]

- La artista iraní SHIRIN SALEHI gana la segunda edición del PREMIO LA PALABRA PINTADA, convocado por la FUNDACIÓN ANKARIA [+ Ver]

- Se anula la convocatoria del I PREMIO DE PINTURA AL AIRE LIBRE FAIRWAY [+ Ver]

- MAXAM y la AEPE firman el Convenio de Colaboración para el 82 Salón de Otoño [+ Ver]

- PhotoUrbe: Exposición de fotografía en Barcelona [+ Ver]

- Resultado del XIII CERTAMEN DE PINTURA RÁPIDA AL AIRE LIBRE "ALCALÁ, PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD" [+ Ver]

- Bence Máté, ganador del premio MontPhoto 2015 con “Night Star” [+ Ver]

- Resultado del I Concurso Fotografico midiscovirtual.es [+ Ver]

- Suspendido el Concurso de diseño de cartel "Asian Weekend" [+ Ver]

- Vencedora I Premio Escultura Solidara y dos menciones de honor-Fundación Cursol [+ Ver]

- Premios del IX Concurso de Pintura Rápida “Luis Fernández Vergara-Ciutat de Viladecans” [+ Ver]

- Ganadores del IV concurso de fotografía ENFOCA LA SALUD MENTAL [+ Ver]