Si estás interesado en PUBLICAR UN CONCURSO haz click aquí¿ Quieres que TE ENVIEMOS al E-MAIL las ACTUALIZACIONES de la sección de CONCURSOS ?.

APÚNTATE AQUÍ AL BOLETÍNETIQUETAS:

CONCURSOS

Concursos Poesía

Concursos Poesía Septiembre de 2015

Concursos Septiembre del 2015

Concursos Cataluña

Últimos 50 concursos incluidos en la bases de datos
PREMI DE POESIA JOAN LLACUNA 2015

Comunidad: Cataluña
Provincia: Barcelona
Disciplina: Poesía
Fecha de Entrega (Plazo Final de Admisión o Fecha de celebración): 30/09/2015
Nº de Visitas: 1716

Descripción

L'Ajuntament d'Igualada, l'Ateneu Igualadí i el Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada convoquen el Premi de Poesia Joan Llacuna, el qual es regirà per les bases següents:

1a. Podrà optar al premi qualsevol recull de poesia, original, inèdit, que no hagi estat premiat en altres concursos, escrit en català, i que tingui l’extensió de versos habitual d’un volum de poesia (entre quatre-cents i cinc-cents versos aproximadament). Els autors participants només podran concursar amb una sola obra.

2a. Les obres es poden presentar per correu electrònic, o bé en format DIN A4, escrites per una sola cara. S'adjuntaran 5 exemplars. Les obres hauran d'anar acompanyades d'una plica tancada, en la qual constaran a l'exterior, el títol del poemari i a l'interior, el nom, l'adreça, correu electrònic, el telèfon de l'autor i una fotocòpia del DNI. També es farà constar en una carta signada per l’autor que el poemari és inèdit i no s’ha presentat simultàniament en un altre concurs. L’enviament per correu electrònic serà en format pdf, a l’adreça imc@aj-igualada.net, amb les dades que es requereixen adjuntes al cos del correu. El secretari del premi garantirà l’anonimat del participant.

3a. El termini de presentació de treballs finalitza el 30 de setembre de 2015.

Els treballs s’hauran de lliurar a l’Institut Municipal de Cultura d’Igualada (plaça de Sant Miquel, 12, 2n, 08700-Igualada), per correu certificat o personalment, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. S'ha de fer constar al sobre el nom del Premi en l’exterior del sobre.

4a. Primer Premi.- El guanyador rebrà el guardó "Ciutat d’Igualada", una dotació de 1.350 €, la publicació de l’obra a Viena Edicions i presentació del llibre. Els guanyadors o els seus representants legals que no recullin el premi en el decurs de l’acte de lliurament, perdran tots els drets.

5a. Els poemes seran valorats per un Jurat format per: Feliu Formosa, poeta, traductor i assagista; Ernest Farrés i Mireia Calafell, poetes; Carmel·la Planell, filòloga, en representació del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada; Antònia Bisbal Sendra, bibliotecària, en representació de l’Ateneu Igualadí, i una persona de l’Institut Municipal de Cultura que actuarà com a secretari del premi.

El veredicte del Jurat serà inapel·lable. La persona guanyadora no podrà presentar-se a la següent edició.

6a. La lectura del veredicte i el lliurament de premis tindran lloc el 22 de novembre de 2015, en el transcurs de l'acte de lliurament dels Premis de creació artística Ciutat d’Igualada.

7a. Els treballs no premiats quedaran a disposició de l’organització i no seran retornats.

8a. El fet de participar en aquest premi suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases. Qualsevol qüestió no prevista serà resolta pels organitzadors.

9a. El mantenidor del premi és Ernest Farrés i Junyent. Per a qualsevol qüestió sobre les bases dels Premis Ciutat d’Igualada, pot demanar-se informació a l’Institut Municipal de Cultura, tel. 93 803 19 50, a la pàgina web www.igualada.cat.imc@aj-igualada.net

Más información y bases para descargar en: www.igualada.catNOTICIAS


- El X CONCURSO DE PINTURA RÁPIDA "CIUDAD DE OSUNA" se aplaza al Sábado, 24 de octubre [+ Ver]

- La artista iraní SHIRIN SALEHI gana la segunda edición del PREMIO LA PALABRA PINTADA, convocado por la FUNDACIÓN ANKARIA [+ Ver]

- Se anula la convocatoria del I PREMIO DE PINTURA AL AIRE LIBRE FAIRWAY [+ Ver]

- MAXAM y la AEPE firman el Convenio de Colaboración para el 82 Salón de Otoño [+ Ver]

- PhotoUrbe: Exposición de fotografía en Barcelona [+ Ver]

- Resultado del XIII CERTAMEN DE PINTURA RÁPIDA AL AIRE LIBRE "ALCALÁ, PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD" [+ Ver]

- Bence Máté, ganador del premio MontPhoto 2015 con “Night Star” [+ Ver]

- Resultado del I Concurso Fotografico midiscovirtual.es [+ Ver]

- Suspendido el Concurso de diseño de cartel "Asian Weekend" [+ Ver]

- Vencedora I Premio Escultura Solidara y dos menciones de honor-Fundación Cursol [+ Ver]

- Premios del IX Concurso de Pintura Rápida “Luis Fernández Vergara-Ciutat de Viladecans” [+ Ver]

- Ganadores del IV concurso de fotografía ENFOCA LA SALUD MENTAL [+ Ver]