Si estás interesado en PUBLICAR UN CONCURSO haz click aquí¿ Quieres que TE ENVIEMOS al E-MAIL las ACTUALIZACIONES de la sección de CONCURSOS ?.

APÚNTATE AQUÍ AL BOLETÍNETIQUETAS:

CONCURSOS

Concursos Diseño

Concursos Diseño Septiembre de 2015

Concursos Septiembre del 2015

Concursos Cataluña

Últimos 50 concursos incluidos en la bases de datos
PREMI DE DISSENY GASPAR CAMPS 2015

Comunidad: Cataluña
Provincia: Barcelona
Disciplina: Diseño
Fecha de Entrega (Plazo Final de Admisión o Fecha de celebración): 30/09/2015
Nº de Visitas: 2926

Descripción

L’Ajuntament d'Igualada, amb la col·laboració de l’entitat disseny=Igualada, i l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, convoca el Premi de Disseny Gaspar Camps, de caràcter pluriennal, amb l'objectiu de reconèixer treballs de creació, d’innovació, i de qualitat produïts a Igualada o comarca de l’Anoia, ja sigui per estudis, creadors individuals o col·lectius. L'import del premi correspondrà a l'autor o autors que han realitzat l'obra premiada. El premi es regirà per les bases següents:

1r. Cada convocatòria compren un cicle pluriennal de tres anys, en cadascun dels quals es premiarà una branca específica del disseny. Per l’edició 2015, poden optar al premi totes aquelles obres de disseny en moda, joieria i complements acabades i fetes públiques del 27 de setembre de 2014 al 30 de setembre de 2015.

La modalitat de disseny gràfic, en els seus tres grans àmbits: editorial (cartellisme, llibres, fulletons, catàlegs, llibres), packaging (embalatge, disseny de producte gràfic...) i treballs d’identitat corporativa, es premiaran l’edició 2016 i hauran d’estar acabades i/o fetes públiques del 27 de setembre de 2014 al 23 de setembre de 2016.

Per al disseny industrial i interiorisme, les obres de la convocatòria 2017 hauran d’estar acabades i fetes públiques del 27 de setembre de 2014 al 29 de setembre de 2017.

2n. Les obres a concurs hauran d’ésser proposades pel Jurat del premi, pels mateixos autors o qualsevol altra persona o entitat que presentin la candidatura, utilitzant el formulari disponible a www.igualada.cat. Es pot facilitar informació de tants treballs com es considerin oportuns, sempre que s'ajustin a les bases dels Premis. La informació ha d’anar acompanyada de com a mínim d’una imatge en format JPG d’entre 500 Kb i 1MG, i d’una memòria explicativa del projecte. Els noms dels fitxers han d’incorporar el nom de l’obra. Es podrà requerir més informació de l’obra o la visualització real en cas de resultar finalista. Podeu adreçar les obres a concurs per correu electrònic a imc@aj-igualada.net.

3r. L’elecció de l’obra guardonada es farà a través d'un jurat format per experts en disseny en moda, joieria i complements. El veredicte del jurat serà inapel·lable i podrà declarar el premi desert. Qualsevol qüestió no prevista en les bases serà resolta pel Jurat.

El jurat estarà integrat per un representant de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, un representant de l’entitat disseny=igualada, dos vocals especialitzats en cada convocatòria i un representant de l’Institut Municipal de Cultura. Del veredicte del jurat s'estendrà una acta redactada pel secretari del premi. Qualsevol qüestió no prevista en les bases serà resolta per aquest mateix jurat.

4t. Les obres en suport físic es podran presentar, juntament amb les dades del formulari, fins al dia 30 de setembre de 2015 al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, carrer Dr. Joan Mercader, s/n, (tel. 93 804 67 52) 08700 Igualada, matins: de dimarts a divendres d 10 a 14 h, i dissabtes d’11 a 14 h.

5a. S'atorgarà un únic premi dotat amb 1.350 € i el guardó "Ciutat d'Igualada".

La persona guanyadora no podrà presentar-se en les quatre edicions següents a partir de l’obtenció del guardó. Els guanyadors o els seus representants legals que no recullin el premi en el decurs de l’acte de lliurament, perdran tots els drets.

7è. L’organització valorarà la possibilitat de realitzar una exposició amb una selecció de les obres presentades, del 21 de novembre al 14 de desembre de 2014 al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia. El Jurat no està obligat a comunicar la condició de no seleccionat als participants.

8è. Durant el 2016 el guanyador del guardó Ciutat d’Igualada, podrà dur a terme una exposició complerta de la seva obra a La Sala - sala municipal d’Exposicions de l’Ajuntament d’Igualada.

9è. La lectura del veredicte tindrà lloc en el transcurs de l'acte de lliurament dels Premis Ciutat d’Igualada, el diumenge 22 de novembre de 2015.

10è. Les obres no premiades que s’hagin presentat físicament es podran recollir al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l'Anoia (tel. 93 804 67 52), durant la segona quinzena del mes de desembre de 2015 fins el mes de gener del 2016, de dimarts a divendres d 10 a 14 h, i dissabtes d’11 a 14 h. Passat aquest termini les obres quedaran a disposició del'Ajuntament, i queda declinat el dret a poder-les reclamar i en podrà fer l’ús que cregui oportú.

11è. El fet de participar en aquest concurs suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases. Qualsevol qüestió no prevista serà resolta pels organitzadors.

L'Ajuntament d’Igualada tindrà cura de la conservació i vigilància de les obres, però no es fa responsable de les possibles pèrdues o desperfectes que puguin produir-se durant el transport o exhibició, tot i que es posarà la màxima cura en la seva manipulació i control.

12è. El manteniment del Premi anirà a càrrec de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. Per a qualsevol qüestió sobre les bases dels Premis Ciutat d’Igualada, pot demanar-se informació a l’Institut Municipal de Cultura, tel. 938 031 950, a la pàgina web www.igualada.cat. o al correu electrònic imc@aj-igualada.net

Más información y bases para descargar en: www.igualada.catNOTICIAS


- El X CONCURSO DE PINTURA RÁPIDA "CIUDAD DE OSUNA" se aplaza al Sábado, 24 de octubre [+ Ver]

- La artista iraní SHIRIN SALEHI gana la segunda edición del PREMIO LA PALABRA PINTADA, convocado por la FUNDACIÓN ANKARIA [+ Ver]

- Se anula la convocatoria del I PREMIO DE PINTURA AL AIRE LIBRE FAIRWAY [+ Ver]

- MAXAM y la AEPE firman el Convenio de Colaboración para el 82 Salón de Otoño [+ Ver]

- PhotoUrbe: Exposición de fotografía en Barcelona [+ Ver]

- Resultado del XIII CERTAMEN DE PINTURA RÁPIDA AL AIRE LIBRE "ALCALÁ, PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD" [+ Ver]

- Bence Máté, ganador del premio MontPhoto 2015 con “Night Star” [+ Ver]

- Resultado del I Concurso Fotografico midiscovirtual.es [+ Ver]

- Suspendido el Concurso de diseño de cartel "Asian Weekend" [+ Ver]

- Vencedora I Premio Escultura Solidara y dos menciones de honor-Fundación Cursol [+ Ver]

- Premios del IX Concurso de Pintura Rápida “Luis Fernández Vergara-Ciutat de Viladecans” [+ Ver]

- Ganadores del IV concurso de fotografía ENFOCA LA SALUD MENTAL [+ Ver]