Si estás interesado en PUBLICAR UN CONCURSO haz click aquí¿ Quieres que TE ENVIEMOS al E-MAIL las ACTUALIZACIONES de la sección de CONCURSOS ?.

APÚNTATE AQUÍ AL BOLETÍNETIQUETAS:

CONCURSOS

Concursos Monólogos

Concursos Monólogos Abril de 2015

Concursos Abril del 2015

Concursos Cataluña

Últimos 50 concursos incluidos en la bases de datos
QUART CONCURS DE MONÒLEGS DE SANT ANDREU DE LA BARCA

Comunidad: Cataluña
Provincia: Barcelona
Disciplina: Monólogos
Fecha de Entrega (Plazo Final de Admisión o Fecha de celebración): 06/04/2015
Nº de Visitas: 878

Descripción

Requisits per participar:

1.- Podran participar en el 4t concurs de monòlegs les persones majors d’edat. No hi ha número màxim de monologuistes inscrits. Al punt 7 es descriu com es realitza la tria dels participants definitius.

2.- El període per a fer les inscripcions és del 24 de març al 6 d’abril de 2015, a l’Espai Jove del Centre Cultural Aigüestoses, avinguda de la Constitució núm. 24, Sant Andreu de la Barca, en horari de 17.00 a 20.30 hores, o a través de l’adreça electrònica de joventut@sabarca.cat

3.- Els participants han de presentar, en el moment de fer la inscripció i per escrit, un monòleg, d’una durada màxima de 15 minuts. També han de presentar un vídeo entre 2 i 5 minuts amb part del contingut del monòleg. Aquest vídeo es pot fer arribar en format físic (CD, DVD, USB...) o per Internet. Amb l’única condició que pugui ser reproduït des d’un PC. Aquest vídeo és completament confidencial i no es publicarà ni es farà servir per cap altra finalitat per part de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

4.- Els monòlegs no han de contenir violència verbal punyent de tipus sexista, racial, xenòfob o contra qualsevol altre raó social o col·lectiu. S’admeten llicències humorístiques, sempre que no afectin a la integritat de les persones.
5.- Si es detecta contingut descrit al punt 4 en els monòlegs presentats pels participants, el Departament de Joventut demanarà a l’autor que realitzi canvis per a la normalització del contingut abans el dia de l’actuació. Si el contingut no fos normalitzat, amb anterioritat al dia de l’actuació, segons les bases d’aquest concurs, el Departament de Joventut podrà desqualificar al participant.

6.- El número màxim de monologuistes participants seleccionats serà de 6 participants, el qual serà seleccionat mitjançant un jurat de 3 membres, que farà la tria a través dels vídeos enviats pels monologuistes participants. En cas excepcional i amb discreció de l’organització aquesta xifra podrà ser variada en funció de la qualitats i les necessitats de l’esdeveniment.

Organització del concurs:

7.- El concurs consisteix en una única actuació el divendres 17 d’abril de 2015, a la sala gran del Teatre Núria Espert, a la plaça de Federico García Lorca, número 1, de Sant Andreu de la Barca. L’horari d’inici de l’actuació serà a les 22.00 hores.

8.- L’ordre d’actuació dels monologuistes participants serà establert per sorteig. Aquest sorteig es realitzarà davant dels participants, una hora abans del inici de la nit de monòlegs.

9.- El 4t Concurs de Monòlegs de Sant Andreu de la Barca es divideix en dues seccions, jurat i vot del públic. El públic realitzarà una votació mitjançant urna on decidirà el guanyador del premi del públic. El jurat seleccionat decidirà els guanyadors del primer i segon premi del jurat.

10.- Cap participant pot acumular dos premis. En el cas que això succeeixi se li atorgaria el de major quantia econòmica, i l’altre premi seria atorgat al següent participant millor valorat pel jurat o votat pel públic.

11.- El sistema de votació i recompte serà el més adient depenent de les possibilitats tècniques i de seguretat del vot.

Composició del jurat:

12.- El jurat està composat per quatre membres:

* El regidor de Joventut, el senyor José María Roque Rodríguez.

* El regidor de Cultura, el senyor Luís Felipe Nieto Guillén.

* Els guanyadors dels premis del jurat i del primer premi del públic de l’edició anterior.

13.- En el cas que algun o tots als membres del jurat no poguessin assistir, l’organització nombrarà als substituts que consideri adients.

Premi del concurs:

14.- El 4t concurs de monòlegs amateurs de Sant Andreu de la Barca de l’any 2015 consta de tres premis:

- El monologuista guanyador del premi del públic obté un premi de 250 euros.

- El monologuista guanyador del primer premi del jurat obté un premi de 350 euros.

- El monologuista guanyador del segon premi del jurat obté un premi de 150 euros.

Altres:

15.- L’Ajuntament es reserva el dret d’enregistrar les actuacions, o delegar a tercers la capacitat per fer-ho, i fer servir les imatges en vídeos, mitjans de comunicació o altres publicacions que cregui convenient. A més, l’Ajuntament pot realitzar amb mitjans de comunicació local la captura o enregistrament d’imatges, per composar les seves corresponents notícies.

16.- El/la monologuista guanyador/a del premi del jurat i del premi del públic no podran participar la següent edició del concurs de monòlegs, passant a formar part del jurat de l’edició de 2016.

17.- L’organització es reserva el dret a modificar part de les bases del 4t Concurs de Monòlegs de Sant Andreu de la Barca 2015, amb la finalitat de solucionar els conflictes o incidències que puguin sorgir i/o no estiguin recollides en aquestes bases.

18.- La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
Departament de Joventut

Web del evento: https://www.facebook.com/events/873598759370563/

Regidoria de Joventut
Av. de la Constitució, 24 · 08740 SANT ANDREU DE LA BARCA
Telèfon 93 682 25 86 · Fax 93 682 19 75
@: joventut@sabarca.cat · www.santandreujove.catNOTICIAS


- El X CONCURSO DE PINTURA RÁPIDA "CIUDAD DE OSUNA" se aplaza al Sábado, 24 de octubre [+ Ver]

- La artista iraní SHIRIN SALEHI gana la segunda edición del PREMIO LA PALABRA PINTADA, convocado por la FUNDACIÓN ANKARIA [+ Ver]

- Se anula la convocatoria del I PREMIO DE PINTURA AL AIRE LIBRE FAIRWAY [+ Ver]

- MAXAM y la AEPE firman el Convenio de Colaboración para el 82 Salón de Otoño [+ Ver]

- PhotoUrbe: Exposición de fotografía en Barcelona [+ Ver]

- Resultado del XIII CERTAMEN DE PINTURA RÁPIDA AL AIRE LIBRE "ALCALÁ, PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD" [+ Ver]

- Bence Máté, ganador del premio MontPhoto 2015 con “Night Star” [+ Ver]

- Resultado del I Concurso Fotografico midiscovirtual.es [+ Ver]

- Suspendido el Concurso de diseño de cartel "Asian Weekend" [+ Ver]

- Vencedora I Premio Escultura Solidara y dos menciones de honor-Fundación Cursol [+ Ver]

- Premios del IX Concurso de Pintura Rápida “Luis Fernández Vergara-Ciutat de Viladecans” [+ Ver]

- Ganadores del IV concurso de fotografía ENFOCA LA SALUD MENTAL [+ Ver]