Si estás interesado en PUBLICAR UN CONCURSO haz click aquí¿ Quieres que TE ENVIEMOS al E-MAIL las ACTUALIZACIONES de la sección de CONCURSOS ?.

APÚNTATE AQUÍ AL BOLETÍNETIQUETAS:

CONCURSOS

Concursos Artes Plásticas

Concursos Artes Plásticas Abril de 2015

Concursos Abril del 2015

Concursos Cataluña

Últimos 50 concursos incluidos en la bases de datos
II EDICIÓ DE LA BIENNAL D'ART JOVE DE L'ACADÈMIA DE BELLES ARTS DE SABADELL F.P.

Comunidad: Cataluña
Provincia: Barcelona
Disciplina: Artes Plásticas
Fecha de Entrega (Plazo Final de Admisión o Fecha de celebración): 20/04/2015
Nº de Visitas: 1368

Descripción

L'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell F.P. obra convocatòria per a la II edició de la Biennal d'Art Jove

Plaç de presentació: 20 d'abril de 2015


CONVOCATÒRIA OBERTA

Es convoca la segona edició de la Biennal d'Art Jove a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell F.P. , amb una clara vocació de seguir apostant per aquests artistes amb una prometedora trajectòria i donar-li's l'oportunitat de visibilitzar la seva obra proposant un espai i un reconeixement per l'ocasió. Us convidem a participar-hi. A continuació us informem de les bases.

BASES

1. Participants

Poden participar-hi tots els artistes que visquin a Catalunya, nascuts entre els anys 1978 i 1989, exceptuant els guanyadors o accèssits de l’edició passada.

2. Les obres

Tant el tema com la tècnica són lliures. Cada concursant podrà participar amb una sola obra. Característiques de l’obra: Les dimensions en el cas de les obres bidimensionals no ha d’excedir els 150 x 150 cm, mentre que el màxim de les obres tridimensionals és de 100x100x100cm.

3. Premis

Hi haurà dos premis:

  • Primer premi de la II Biennal 2.000€ i una exposició individual a la Sala I de l’Acadèmia.

  • Segon premi de la II Biennal 1.000€ i una exposició individual a la Sala II de l’Acadèmia.


Els premis estaran sotmesos a la retenció fiscal vigent, que es deduirà en el moment del pagament. Es poden atorgar accèssits si el Jurat ho creu escaient. Les obres guanyadores del premi quedaran en propietat del Fons d’Art de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell Fundació Privada.

4. Jurat

El jurat de selecció està format per professionals del món de la cultura i comissaris d’exposicions aliens a l’entitat, així com de membres de Junta de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell F.P. Les decisions del jurat són inapel·lables.

5. Termini d’admissions i preselecció

A partir del 2 de febrer i fins al 20 d’abril de 2015, els artistes participants hauran d’enviar un mail (academia@fbellesarts.org) amb les següents dades: Nom de l’artista, currículum artístic i obra que presenta a la II Biennal –imatge amb alta resolució- amb la seva fitxa tècnica (títol, mides, tècnica), segons el següent Model. La informació s’enviarà en format pdf i no superarà el pes màxim de 4 Mb. Entre totes les sol·licituds rebudes se’n farà una selecció i durant el mes de juny contactarem amb els artistes escollits. Aquestes obres formaran part de l’exposició del mes de setembre i optaran als premis.

6. Presentació de les obres seleccionades

Les obres seleccionades s’hauran d’enviar del 8 al 18 de juny de 2015, de dilluns a dijous de 17:30 a 20:30h a la seu de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell (Passeig Manresa 20, Sabadell). Acompanyant l’obra es presentarà un sobre amb el nom de l’obra, nom de l’artista i una fotocòpia del dni o passaport. Els autors seleccionats per a participar en la II Biennal d’Art Jove s’encarregaran de l’enviament i l’embalatge de les obres en la seva totalitat, essent-ne ells els únics responsables, tant a l’hora de deixar l’obra com de recollir-la. L’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell F.P. no es responsabilitzarà dels desperfectes que les obres puguin patir en el seu procés de transport.

7. Exposició

Amb les obres seleccionades i premiades de la II Biennal d’Art Jove, s’organitzarà una exposició a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell Fundació Privada que coincidirà amb la Festa Major de la ciutat, que tindrà lloc a principis de setembre. Coincidint amb la data d’inauguració, es lliuraran els premis otorgats.

8. Recollida

La retirada de les obres tindrà lloc la setmana següent a la finalització de l’exposició, de dilluns a dijous de 17:30 a 20:30h. La no recollida en les dates establertes, implica que l’obra formarà part del fons de l’entitat.

9. Disposicions finals

La presentació de les obres, implica la cessió gratuïta a favor de l’Acadèmia de Belles Arts, durant el termini de duració de la II Biennal d’Art Jove i els drets de reproducció per tal de poder fer la màxima difusió al certamen. El fet de participar en el concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases.

Más información y bases para descargar en: http://fbellesarts.infoNOTICIAS


- El X CONCURSO DE PINTURA RÁPIDA "CIUDAD DE OSUNA" se aplaza al Sábado, 24 de octubre [+ Ver]

- La artista iraní SHIRIN SALEHI gana la segunda edición del PREMIO LA PALABRA PINTADA, convocado por la FUNDACIÓN ANKARIA [+ Ver]

- Se anula la convocatoria del I PREMIO DE PINTURA AL AIRE LIBRE FAIRWAY [+ Ver]

- MAXAM y la AEPE firman el Convenio de Colaboración para el 82 Salón de Otoño [+ Ver]

- PhotoUrbe: Exposición de fotografía en Barcelona [+ Ver]

- Resultado del XIII CERTAMEN DE PINTURA RÁPIDA AL AIRE LIBRE "ALCALÁ, PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD" [+ Ver]

- Bence Máté, ganador del premio MontPhoto 2015 con “Night Star” [+ Ver]

- Resultado del I Concurso Fotografico midiscovirtual.es [+ Ver]

- Suspendido el Concurso de diseño de cartel "Asian Weekend" [+ Ver]

- Vencedora I Premio Escultura Solidara y dos menciones de honor-Fundación Cursol [+ Ver]

- Premios del IX Concurso de Pintura Rápida “Luis Fernández Vergara-Ciutat de Viladecans” [+ Ver]

- Ganadores del IV concurso de fotografía ENFOCA LA SALUD MENTAL [+ Ver]