Si estás interesado en PUBLICAR UN CONCURSO haz click aquí¿ Quieres que TE ENVIEMOS al E-MAIL las ACTUALIZACIONES de la sección de CONCURSOS ?.

APÚNTATE AQUÍ AL BOLETÍNETIQUETAS:

CONCURSOS

Concursos Multidisciplinar

Concursos Multidisciplinar Abril de 2015

Concursos Abril del 2015

Concursos Cataluña

Últimos 50 concursos incluidos en la bases de datos
STRIPART 2015

Comunidad: Cataluña
Provincia: Barcelona
Disciplina: Multidisciplinar
Fecha de Entrega (Plazo Final de Admisión o Fecha de celebración): 12/04/2015
Nº de Visitas: 1063

Descripción

Stripart és una mostra d’art amb més de 600 m2 expositiu, quinze dies d’activitats en viu i més de 100 artistes. La mostra inclou tots els llenguatges artístics i dóna el tret de sortida a artistes en eclosió. Durant quinze dies a l’any, el Centre Cívic Guinardó es converteix en un gran ventall de formes expressives on no hi ha temes ni disciplines prefixades, només busquem projectes que, a través de la investigació i el treball , hagin arribat a ser innovadors.

1. La 20a Mostra Stripart es realitzarà al Centre Cívic Guinardó entre el 4 i el 17 de juliol del 2015.

2. Podran participar en aquesta mostra de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/es artistes que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2015 (Serà necessari presentar fotocòpia del DNI o NIE de tots els participants).

3. Es farà la sol·licitud a través d’un formulari a la pàgina web (stripart.cat). Una vegada feta ens posarem en contacte amb l’artista i li donarem cita per fer la inscripció en persona al Centre Cívic Guinardó. Serà una entrevista on cal venir amb: un currículum artístic, el dossier del projecte i una fotografia en format JPG representativa de l’obra. En cas de presentar una obra escènica, de música o audiovisual, és indispensable portar a la inscripció un vídeo o àudio de l’obra.

*En el cas que el participant no visqui a Barcelona i no pugui venir a presentar la sol·licitud, es buscarà un altre mitjà per poder presentar la inscripció

4. El termini per fer la sol·licitud per la inscripció serà de l’1 de març al 12 d’abril de 2015.

5. L’organització comunicarà les propostes seleccionades abans del 10 de juny de 2015.

6. L’organització vetllarà per a que els projectes seleccionats siguin susceptibles de presentar-se en el marc d’altres mostres de la ciutat:

  • La Fundació Setba seleccionarà tres obres presentades a Stripart 2015 perquè siguin exposades a la seva fundació dins de la mostra d’art jove SetbaJove. fundaciosetba.org.

  • Aquest any, l’espai Ca-dàver exquisit col·labora amb la selecció d’un projecte exposat a Stripart que serà posteriorment exposat a la seva sala.

  • The Folio Club contribuirà amb la producció d’un portfolio entre els projectes de fotografia presentats a la convocatòria

  • La Nau Ivanow col·labora amb la mostra d’art jove Stripart amb la visualització de totes les propostes escèniques, i la possibilitat que una sigui seleccionada per la seva programació de la temporada 2015/2016. www.nauivanow.com


7. L’organització es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

8. L’organització es reserva el dret a utilitzar el material escollit per a fer la difusió pertinent (mitjans de comunicació, web…)

9. La devolució dels projectes/obres es farà al mateix centre cívic els dies 20 i 21 de juliol. Les obres que no es recullin en aquests dies, es consideraran propietat del Centre Cívic Guinardó- Ajuntament de Barcelona perquè en faci el que consideri oportú.

10. La inscripció a la mostra suposa l’acceptació d’aquestes bases.

stripart.catNOTICIAS


- El X CONCURSO DE PINTURA RÁPIDA "CIUDAD DE OSUNA" se aplaza al Sábado, 24 de octubre [+ Ver]

- La artista iraní SHIRIN SALEHI gana la segunda edición del PREMIO LA PALABRA PINTADA, convocado por la FUNDACIÓN ANKARIA [+ Ver]

- Se anula la convocatoria del I PREMIO DE PINTURA AL AIRE LIBRE FAIRWAY [+ Ver]

- MAXAM y la AEPE firman el Convenio de Colaboración para el 82 Salón de Otoño [+ Ver]

- PhotoUrbe: Exposición de fotografía en Barcelona [+ Ver]

- Resultado del XIII CERTAMEN DE PINTURA RÁPIDA AL AIRE LIBRE "ALCALÁ, PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD" [+ Ver]

- Bence Máté, ganador del premio MontPhoto 2015 con “Night Star” [+ Ver]

- Resultado del I Concurso Fotografico midiscovirtual.es [+ Ver]

- Suspendido el Concurso de diseño de cartel "Asian Weekend" [+ Ver]

- Vencedora I Premio Escultura Solidara y dos menciones de honor-Fundación Cursol [+ Ver]

- Premios del IX Concurso de Pintura Rápida “Luis Fernández Vergara-Ciutat de Viladecans” [+ Ver]

- Ganadores del IV concurso de fotografía ENFOCA LA SALUD MENTAL [+ Ver]