Si estás interesado en PUBLICAR UN CONCURSO haz click aquí¿ Quieres que TE ENVIEMOS al E-MAIL las ACTUALIZACIONES de la sección de CONCURSOS ?.

APÚNTATE AQUÍ AL BOLETÍNETIQUETAS:

CONCURSOS

Concursos Literatura Ilustrada

Concursos Literatura Ilustrada Marzo de 2015

Concursos Marzo del 2015

Concursos Cataluña

Últimos 50 concursos incluidos en la bases de datos
8ª EDICIÓ CONCURS DE CONTES IL·LUSTRATS JOAN LLAVERIAS 2014-2015

Comunidad: Cataluña
Provincia: Gerona
Disciplina: Literatura Ilustrada
Fecha de Entrega (Plazo Final de Admisión o Fecha de celebración): 13/03/2015
Nº de Visitas: 5311

Descripción

Bases


1. El Jurat premiarà un conte il·lustrat que tingui una temàtica relacionada amb la història, llegendes o l’entorn de Lloret de Mar. Valorarà especialment l’equilibri i l’harmonia entre text i il·lustració, i també que els continguts s’adeqüin a la comprensió d’infants menors de 6 anys, així com que la temàtica del conte procuri no repetir la dels contes guanyadors de les edicions anteriors (Dona Marinera, Ball de Plaça,...).

2. Podran participar-hi totes aquelles persones majors de 18 anys.

3. Les obres han de ser originals, inèdites, escrites en català i no haver estat premiades en altres concursos literaris o d’il·lustracions.

4. Totes les obres hauran d’anar firmades amb un pseudònim. És indispensable que, en un sobre a part i tancat, hi figuri el pseudònim com a remitent, i s’incloguin les dades personals (nom i cognoms, adreça i telèfon de contacte) en un full a part a l’interior del sobre.

5. L’extensió del text és lliure. Es valora especialment la seva adequació per a infants menors de 6 anys. Les il·lustracions es poden fer amb tècnica lliure, damunt paper o cartolines de qualsevol mena que permeti la seva reproducció gràfica. El nombre d’il·lustracions serà de 10 com a mínim i 20 com a màxim, cadascuna amb el seu corresponent text si s’escau. El format s’haurà d’adaptar als llibres ja publicats en anteriors edicions. Les mides de la pàgina són 21x21 cm, si bé les il·lustracions solen anar a doble pàgina (42 cm d’amplada per 21 cm d’alçada).

6. S’hauran de presentar quatre còpies del text i les il·lustracions (l’original i tres còpies) abans del dia 13 de març de 2015: a la Secció d’Educació de l’Ajuntament de Lloret de Mar, plaça de la Vila, 1, 17310 Lloret de Mar. Al sobre, s’hi farà constar Premis literaris Vila de Lloret de Mar i la convocatòria a la qual es presenta l’autor/a (Premi Joan Llaverias: Contes infantils il·lustrats). Seran vàlides les obres certificades per correu fins a aquesta data.

7. Als originals només hi ha de constar el títol de l’obra i el pseudònim de l’autor/a. S’hi ha d’adjuntar, però, una plica: a l’exterior del sobre hi ha d’haver únicament el títol de l’obra i el pseudònim i, a l’interior, s’hi han de fer constar les dades personals (nom i cognoms, adreça, telèfon, edat, DNI, adreça electrònica i pseudònim). Els treballs no guardonats romandran a la Secció d’Educació durant 6 mesos.

8. L’import del premi és de 1.000 euros. La Secció d’Educació es reserva el dret de reproducció per realitzar, si ho desitja, una edició limitada de fins a 1.000 exemplars del conte guanyador.

9. La presentació en aquest premi pressuposa l’acceptació d’aquestes bases per part de totes les persones concursants.

10. La decisió del Jurat serà inapel·lable i el premi es podrà declarar desert si les obres presentades no reuneixen les característiques adequades o els mèrits suficients.

11. El Jurat decidirà la resolució del concurs i la farà pública durant la celebració de la Nit de la Cultura el 17 d’abril de 2015.

Puedes descargar las bases haciendo click aquí

Más información: http://lloret.cat/NOTICIAS


- El X CONCURSO DE PINTURA RÁPIDA "CIUDAD DE OSUNA" se aplaza al Sábado, 24 de octubre [+ Ver]

- La artista iraní SHIRIN SALEHI gana la segunda edición del PREMIO LA PALABRA PINTADA, convocado por la FUNDACIÓN ANKARIA [+ Ver]

- Se anula la convocatoria del I PREMIO DE PINTURA AL AIRE LIBRE FAIRWAY [+ Ver]

- MAXAM y la AEPE firman el Convenio de Colaboración para el 82 Salón de Otoño [+ Ver]

- PhotoUrbe: Exposición de fotografía en Barcelona [+ Ver]

- Resultado del XIII CERTAMEN DE PINTURA RÁPIDA AL AIRE LIBRE "ALCALÁ, PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD" [+ Ver]

- Bence Máté, ganador del premio MontPhoto 2015 con “Night Star” [+ Ver]

- Resultado del I Concurso Fotografico midiscovirtual.es [+ Ver]

- Suspendido el Concurso de diseño de cartel "Asian Weekend" [+ Ver]

- Vencedora I Premio Escultura Solidara y dos menciones de honor-Fundación Cursol [+ Ver]

- Premios del IX Concurso de Pintura Rápida “Luis Fernández Vergara-Ciutat de Viladecans” [+ Ver]

- Ganadores del IV concurso de fotografía ENFOCA LA SALUD MENTAL [+ Ver]